Jak mohu použít sampling v Audacity pro remixování mých skladeb?
Mám takový dotaz ohledně remixování skladeb v Audacity. Zajímalo by mě, jak přesně mohu využít funkci sampling, abych vytvořil něco originálního a zajímavého. Narazil jsem na několik nástrojů a efektů, ale pořád si nejsem jistý, jak začít. Mám pár svých skladeb, které bych chtěl pozměnit a přidat do nich nové prvky, ale nevím, jak na to. Jaké jsou nejlepší postupy pro výběr samplů? Jaké formáty bych měl používat a jak je správně importovat do Audacity? A co se týče úprav – jak můžu efektivně manipulovat se samplovanými částmi, abych docílil profesionálního zvuku? Zkoušel jsem už přidat pár efektů jako reverb nebo delay, ale chtěl bych vědět, jestli existují nějaké tipy na specifické techniky remixování přímo v Audacity. Taktéž by mě zajímalo, jak dlouhé úryvky bych měl vybírat pro sampling a jestli mám dávat pozor na nějaké zákony o autorských právech. Případně, máte nějaké doporučení ohledně zdrojů samplů? Budu moc rád za jakoukoliv radu nebo tipy, které by mi pomohly v mém pokusu o remixování. Děkuji!