Jak připojím MIDI klávesy do Audacity?
Mám otázku ohledně připojení MIDI kláves do Audacity. Zkoušel jsem to už několikrát, ale nějak mi to nejde. Mám klávesy, které mají USB výstup, takže by to mělo být jednoduché, ale asi dělám něco špatně. Když je připojím k počítači, tak se mi zdá, že je systém vidí, ale Audacity je vůbec nenabízí jako možnost pro záznam nebo nějakou úpravu. Zkoušel jsem hledat různé tutoriály na internetu, ale většinou se zaměřují spíš na DAW než na Audacity. Vím, že Audacity není primárně navrženo pro práci s MIDI, ale přece jen bych rád věděl, jestli je možné MIDI klávesy nějak rozpoznat a používat v tomto programu. Jaké ovladače bych měl mít nainstalované? Musím něco nastavovat v předvolebách Audacity? A co nastavení zvukové karty? Ještě jsem slyšel o nějakých virtuálních MIDI nástrojích, které by mohly pomoci, ale nevím přesně jak to funguje. Může mi někdo prosím poradit, co všechno bych měl zkontrolovat a jak správně připojit tyto klávesy do Audacity? Byl bych moc vděčný za jakékoliv tipy nebo zkušenosti. Díky!