Kde nejlepší uchovávat audiosoubory, abych je měl vždy po ruce?
Zdravím všechny audio nadšence! Mám takový dotaz ohledně uchovávání audiosouborů. Vím, že v dnešní době je spousta možností, jak a kde skladovat naše milované nahrávky, ale jsem trošku zmatený a nevím, co bude pro mě nejlepší. Rád bych měl své audiosoubory vždy po ruce, aby se mi snadno a rychle přehrávaly, když je potřebuji. Samozřejmě, že je možnost mít je na pevném disku počítače, ale co když chce mít přístup k nim i z jiných zařízení, jako je mobil nebo tablet? Zkoušel jsem cloudové úložiště, ale zase se bojím, že co když někdy nebude internet a já se k nim nedostanu? Přemýšlel jsem i o externích discích, ale to se mi zdá jako přílišná námaha nosit je sebou všude. Jaké máte zkušenosti s uchováváním zvuku? Co používáte vy? Je lepší mít soubory v nějakém cloudu, nebo na vlastním zařízení? Není to jedno? Jaké jsou vlastně výhody a nevýhody jednotlivých možností? Kde mám hledat ideální místo pro svoje audiosoubory tak, abych k nim měl kdykoliv a kdekoliv přístup a hlavně aby to bylo bezpečné? Děkuju za rady!