Jak nastavit Audacity pro nahrávání dvou nástrojů najednou?
Chtěl bych se zeptat, jak to vlastně funguje s nahráváním dvou různých nástrojů současně v Audacity. Mám k dispozici akustickou kytaru a klávesy, a rád bych je nahrál dohromady, ale nevím, jak správně nastavit program. Zkoušel jsem to už několikrát, ale buď se mi podaří nahrát jen jeden nástroj a druhý pak nemám, nebo se mi mixují zvuky dohromady a já chci mít každý nástroj na samostatné stopě. Možná je něco, co jsem přehlédl v nastavení? Také by mě zajímalo, jaké mikrofony nebo vstupní zařízení byste doporučili pro tento účel. Mám pocit, že když to udělám špatně, tak mi to zkazí zvukovou kvalitu. A co se týče výběru kanálů ve zvukovém zařízení, je potřeba něco speciálního? Rád bych se naučil nahrávat profesionálněji a myslím si, že nahrávání více nástrojů najednou mi hodně pomůže v tvorbě skladeb. Když už o tom mluvím, jaký je nejlepší způsob pro synchronizaci dvou nástrojů při nahrávání? Slyšel jsem o různých technikách, ale nejsem si jistý, co by bylo nejlepší použít v mé situaci. Děkuji moc za každou radu a tip, který by mi mohl pomoci k úspěšnému nahrávání.