Co je to dynamický ekvalizér a jak ho nastavit v Audacity?
Zajímalo by mě, co vlastně je ten dynamický ekvalizér? Slyšel jsem o tom, že se s ním dají udělat zázraky při zpracování zvuku, ale nějak se v tom nevyznám. Vím, že klasický ekvalizér slouží k úpravě frekvencí, ale co dělá ten dynamický? Jaký je mezi nimi rozdíl? A hlavně bych chtěl vědět, jak takový dynamický ekvalizér nastavit v programu Audacity. Existuje na to nějaký postup nebo tipy, které by mi pomohly? Přijde mi, že když udělám špatné nastavení, zvuk může znít úplně divně. Mám strach, že když nebudu vědět, co dělám, tak to spíš pokazím než vylepším. Můžete mi prosím doporučit nějaké konkrétní hodnoty pro nastavení nebo čemu se vyhnout? Rád bych slyšel i vaše zkušenosti s používáním dynamického ekvalizéru v Audacity. Jaké jsou nejčastější chyby, které lidé dělají a jak se jim vyhnout? Mám pocit, že pokud se naučím používat dynamický ekvalizér správně, mohl bych dosáhnout mnohem kvalitnějšího zvuku ve svých projektech. Takže pokud máte nějaké tipy nebo triky, které byste mohli sdílet, budu moc vděčný!