Co dělat, když se při importu vzorků v Audacity objevují chyby?
Zjistil jsem, že když se snažím importovat vzorky do Audacity, občas mi to hodí chybu. Nejde o nic složitého, ale trápí mě to. Vždycky se mi to při pokusu o otevření určitého souboru zvuku stane. Zkoušel jsem různé formáty - MP3, WAV, ale stejně to nefunguje. Někdy se dokonce Audacity úplně zavře a já mám pak strach, že jsem ztratil svou práci. V programu mám nějaké projekty rozpracované a když se mi to stane, je to docela frustrující. Snažil jsem se najít nějaké řešení na internetu, ale nevím si s tím rady. Co bych měl dělat? Mám zkontrolovat nastavení Audacity, nebo je problém v souborech samotných? Je možné, že jsou poškozené, nebo je něco špatně s mým počítačem? Slyšel jsem o nějakých kodecích, které by mohly být potřeba pro správné fungování zvuku. Mohli byste mi poradit, co s tím? Jaké jsou nejlepší postupy při importu vzorků do Audacity? Je tu někdo, kdo měl podobný problém a vyřešil to? Jaké kroky bych měl podniknout, abych minimalizoval riziko chyb při importu? Děkuji za jakoukoli pomoc a rady.