Proč bych měl přejít na GarageBand, když jsem zvyklý na Audacity?
Přemýšlím o tom, jestli bych měl zkusit GarageBand, i když jsem už roky zvyklý na Audacity. Vždycky jsem byl spokojený s Audacity, je to jednoduchý program, který mi skvěle posloužil pro editaci zvuku a nahrávání. Ale slyšel jsem, že GarageBand má spoustu zajímavých funkcí a vypadá to jako skvělá volba pro muzikanty a producenty. Zajímalo by mě, co všechno GarageBand nabízí oproti Audacity? Říká se, že jeho rozhraní je uživatelsky přívětivější a má víc nástrojů a efektů. Je to pravda? A jak je to s kompatibilitou? Mám Mac, takže by to mělo fungovat, ale opravdu se vyplatí investovat čas do učení se nového programu? Mám obavy, že přechod by mohl být komplikovaný a ztratil bych hodně času. Jaké máte zkušenosti vy? Je GarageBand opravdu tak dobrý, nebo je to jen další trend, který brzy omrzí? Co si myslíte o jeho funkcích jako jsou smyčky a virtuální nástroje? Pomůže mi to lépe tvořit hudbu nebo zvukové projekty? Bude mi chybět jednoduchost Audacity nebo se naopak těším na nové výzvy a možnosti? Děkuji za jakoukoli radu!