Může mi Raspberry Pi pomoci obnovit zvuk z poškozeného souboru?
Už několik dní se snažím vyřešit problém s jedním zvukovým souborem, který je pro mě docela důležitý. Při přenosu se mi nějak pokazil a teď se mi nedaří ho přehrát. Rád bych oživila staré vzpomínky, které jsou na něm zachycené, ale bohužel se mi nedaří najít způsob, jak to udělat. Slyšel jsem, že Raspberry Pi je mocný nástroj, ale nejsem si jistý, jestli by mi mohl pomoci v této situaci. Mám několik dotazů ohledně toho, jestli je možné pomocí tohoto malého počítače provést nějakou obnovu zvuku nebo alespoň analyzovat poškozený soubor. Je tu někdo, kdo má s Raspberry Pi zkušenosti a ví, jakými programy nebo skripty bych se mohl pokusit o záchranu toho zvuku? Vím, že existuje spousta aplikací pro zpracování audia, ale nevím, které by mohly být efektivní právě na obnovu poškozených souborů. A co třeba Audacity? Může se s ním pracovat na Raspberry Pi? Bude to vůbec fungovat? Podle mě by to byla skvělá příležitost pro experimentování, ale nevím, jestli mám vůbec smysl do toho jít. Jaké máte názory na kombinaci Raspberry Pi a obnovy zvuku? Mohlo by to fungovat jako alternativa k profesionálním nástrojům? Rád bych slyšel vaše názory a případně i tipy na konkrétní příkazy, které bych měl použít. Děkuji předem za každou radu!