Jak exportovat více stop najednou v Audacity?
Nedávno jsem začal pracovat v Audacity a musím říct, že jsem z toho nadšený! Ale narazil jsem na malý problém, který mě dost zdržuje. Chtěl bych si vyzkoušet export více zvukových stop najednou, třeba když dělám nějakou skladbu nebo projekt, kde mám víc než jen jeden zvuk. Zkoušel jsem to dělat po jedné, ale to je hrozně časově náročné a já bych rád ušetřil nějaký ten čas.
Něco jsem zaslechl o tom, že by to mělo jít nějak snadno, ale vůbec nevím jak na to. Přemýšlel jsem, jestli je potřeba ty stopy nejdřív nějak seskupit nebo jestli je stačí jen označit. A co když mám v projektu i efekty? Přežijí ty efekty exportem? A co formát, ve kterém to chci exportovat? Mělo by to být WAV nebo MP3?
Taky mě zajímá, jestli je možné nastavit různé parametry pro jednotlivé stopy při exportu. Zkrátka bych chtěl vědět, jak vyexportovat všechny stopy najednou tak, abych se pak nemusel vracet a dělat to znovu. Rád bych se vyhnul tomu, abych se dostal do situace, kdy mi něco unikne nebo se něco pokazí. Takže pokud máte nějaké tipy nebo návody, jak na to, byl bych moc vděčný za vaši pomoc!
Díky moc všem za odpovědi! Ocenuji každou radu a zkušenost, protože chci posunout své dovednosti v práci ze zvukem dál.