Jak vytvořím vlastní efekt v Audacity pomocí Chain funkcí?
Přemýšlím, jak vlastně vytvořit nějaký vlastní efekt v Audacity, a to pomocí těch Chain funkcí. Vím, že jsou tam nějaké standardní efekty, ale chtěl bych něco, co by se dalo říct jako unikátní. Možná by bylo fajn zkombinovat pár různých efektů dohromady, nebo přidat nějaké úpravy, které by udělaly zvuk zajímavějším. Uvažoval jsem o tom, jaký workflow bych měl dodržet a co všechno potřebuju udělat pro to, abych mohl svoje vlastní efekty skutečně používat. Je vůbec možné nějakým způsobem exportovat tyto efekty, nebo se prostě musí pokaždé znovu nastavovat? Zkoušel jsem najít nějaké návody nebo tutoriály, ale většina z nich je spíše zaměřená na základní použití a ne na to, jak si udělat něco speciálního. Zajímalo by mě, jak začít s těmi Chainy, jestli jsou tam nějaké tipy a triky, co bych měl mít na paměti. A co kdybych chtěl přidat třeba už hotové efekty z knihovny Audacity? Slyšel jsem, že se dají kombinovat s těmi mými vlastními nastaveními. Také bych ocenil jakékoli rady ohledně toho, jak nejlépe testovat výsledný efekt, abych věděl, co funguje a co ne. Kdo s tím máte zkušenosti? Jak jste postupovali vy? Mám pocit, že to může být super cesta k tomu vytvořit něco originálního.