Vytvoření vlastního skriptu pro automatizaci efektů v Audacity
Jak si můžu vytvořit vlastní skript pro automatizaci efektů v Audacity? Zkouším se ponořit do hloubky této skvělé aplikace, která mi pomáhá s úpravou zvuku, ale pořád narážím na to, že bych chtěl, aby některé efekty probíhaly automaticky. Zajímá mě, jestli někdo z vás už má zkušenosti se skriptováním v Audacity. Jaké kroky musím udělat, abych si mohl napsat vlastní skript? Jaké jazyky nebo nástroje bych měl použít? Mám v plánu automatizovat třeba efekty jako zpoždění nebo kompresi, ale vůbec nevím, kde začít. Hledal jsem na internetu nějaké návody, ale většina z nich je buď moc technická, nebo se zaměřují na něco jiného. Také by mě zajímalo, jestli jsou nějaké příklady skriptů, které by mi mohly posloužit jako inspirace. Jaké jsou vaše nejlepší tipy a triky pro práci se skripty v Audacity? Ocenil bych jakoukoli radu nebo odkaz na užitečné zdroje. Už jsem slyšel o možnostech jako Nyquist, ale nějak to nedokážu uchopit. Jaký je nejlepší způsob, jak se naučit vytvářet vlastní efekty a automatizace? Děkuji všem za pomoc!