Jak exportovat projekty z Audacity ve srovnání s jinými DAW?
Měl bych dotaz ohledně exportu projektů v Audacity. Zajímalo by mě, jak se to vlastně dělá a jestli je to hodně odlišné od ostatních DAW, jako je například Ableton nebo FL Studio. Vím, že Audacity je spíše pro úpravy zvuku a není to úplně klasická DAW na produkci, ale když se rozhodnu exportovat hotový projekt, jaké možnosti mám? Můžu to udělat v různých formátech, jako MP3 nebo WAV? A jak je to s kvalitou? Je v Audacity nějaká možnost nastavit parametry exportu, nebo se to prostě dělá tak nějak automaticky? V ostatních DAW jsem měl možnost vybrat si různé bitraty a vzorkovací frekvence, tak jestli to jde i tady. Když si vezmu například Logic Pro X nebo Cubase, tam je export hodně intuitivní a mají spoustu voleb. Jak to tedy v Audacity funguje? Co bych měl brát na zřetel při exportu zvuku, abych neztratil kvalitu? A co třeba exportování více stop najednou? Je to možné nebo musím každou stopu exportovat zvlášť? Jestli někdo má zkušenosti, budu rád za jakékoliv rady a tipy ohledně tohohle procesu. Díky!