Jak přesně uložit preset v Audacity?
Chci se zeptat, co to vlastně znamená, když se mluví o uložení presetu v Audacity. Vím, že Audacity je super nástroj na úpravu zvuku a že s ním můžu dělat spoustu věcí, ale když přijde na tu možnost ukládat presety, tak jsem trochu zmatený. Jaký je vlastně rozdíl mezi presetem a běžným nastavením? A k čemu je dobré mít hezky uložený preset? Mám pocit, že by mi to mohlo ušetřit čas při práci na různých projektech, ale nevím, jak na to. Je nějaký konkrétní postup, jak ten preset uložit? Musím něco speciálního nastavit předtím, než ho uložíme? Nebo je to jen otázka kliknutí na nějaké tlačítko? Taky by mě zajímalo, jestli se ty presety dají nějak sdílet s ostatními uživateli nebo jestli si je mohu jen tak uložit pro sebe. Případně – co se stane, když změním nastavení a chci ho ukládat znovu? Mám prostě přepsat ten starší nebo si vytvořit nový? Omlouvám se za množství otázek, ale fakt bych chtěl pochopit, jak to celé funguje a využít všechny možnosti, které Audacity nabízí. Díky moc za odpovědi!