Jak správně synchronizovat víc stop v Audacity?
Mám takový dotaz ohledně toho, jak správně synchronizovat víc stop v Audacity. Dělám nějaké nahrávky s několika nástroji a vokály a vždycky mám problém s tím, že se mi ty stopy nechtějí hezky sesynchronizovat. Představte si, že mám nahranou kytaru, bicí a zpěv a chci, aby to všechno znělo jako jeden celek. Jenže když začnu upravovat jednotlivé stopy, tak se mi někdy posunou a pak to hrozně zní. Když jsem se pokoušel ořezávat stopy, tak jsem si říkal, jestli je lepší používat nějaký časový posun nebo jestli stačí prostě je jenom přesouvat myší na časové ose. Chtěl bych vědět, jaký je nejlepší způsob pro synchronizaci těchto různých zvukových stop, aby se mi to hezky slilo dohromady. Taky by mě zajímalo, jestli je nějaká funkce v Audacity, která by mi mohla usnadnit celkovou práci. Slyšel jsem něco o „align“ funkcích nebo co to je? Rád bych se dozvěděl nějaké tipy nebo postupy, jak to udělat efektivněji. Vím, že se dá na internetu najít spousta videí a tutoriálů, ale někdy je lepší mít přímo zkušenosti od lidí, co to dělají. Jaké máte zkušenosti vy? Jak jste na tom vy s tímto procesem? Děkuju předem za všechny rady a tipy.