Jaké pluginy můžete použít na texturu zvuku v Audacity?
Zajímalo by mě, jaké pluginy byste doporučili pro práci s texturou zvuku v Audacity. Narazil jsem na několik různých možností, ale nejsem si jistý, které z nich skutečně stojí za to vyzkoušet. Hledám něco, co mi pomůže přidat zajímavé efekty a obohatit moje nahrávky. Rád bych věděl, jestli existují nějaké speciální pluginy, které se zaměřují na úpravu zvuku a dodání hloubky či charakteru. Jaké máte zkušenosti s free pluginy versus placenými? Které z nich byste doporučili pro začátečníky? Postupně se snažím zjistit více o mixování a masteringování, a proto bych ocenil cokoliv, co by mi mohlo pomoci lépe pochopit, jak textury kombinovat a vytvářet tak originální zvukové krajiny. Také by mě zajímalo, jestli máte nějaké tipy na konkrétní nastavení nebo techniky, které mohou udělat velký rozdíl v konečném výsledku. Jak moc záleží na tom, jaký typ pluginu použijete? Je lepší mít méně pluginů a věnovat se jejich detailnímu ovládání, nebo je lepší mít širokou paletu efektů na dosah ruky? Děkuji za vaše rady a tipy!