Jak propojit syntetizátor s Audacity pro víc stop?
Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně nahrávání s Audacity, konkrétně jak dostat můj syntetizátor do programu a zaznamenávat víc stop najednou. Mám nějaké zkušenosti s nahráváním, ale nikdy jsem práci se syntetizátory nezkoušel, takže nevím, jak to celé správně nastavit. Mám vícekanálový audio rozhraní, ale nevím, jak to propojit s Audacity. Vím, že existují různé možnosti zapojení, ať už pomocí MIDI nebo přímo přes audio výstupy syntetizátoru. Uvažoval jsem i o tom, že bych mohl používat externí mikrofony nebo mixážní pult, ale nejsem si jistý, co by bylo nejlepší pro zachycení všech těch zvuků tak, aby to bylo čisté a bez šumu. Jaké kabely a adaptéry bych měl použít? A co nastavení v Audacity? Jak správně nastavit stopy tak, abych mohl nahrávat všechny kanály najednou? Existují nějaké speciální tipy nebo triky, které by mi usnadnily práci? Rád bych věděl i o případných problémech, které by mohly nastat během nahrávání. Mějte prosím na paměti, že jsem relativně začátečník a rád bych se dozvěděl vše potřebné krok za krokem. Díky moc!