Můžu v Audacity použít VST nástroje pro výrobu beatů?
Ahoj, přemýšlím o tom, jak bych mohl posunout svou hudební tvorbu na vyšší úroveň a narazil jsem na otázku ohledně použití VST pluginů v Audacity. Slyšel jsem, že Audacity je skvělý nástroj pro editaci zvuku, ale nevím, jestli v něm můžu využít různé VST nástroje, které jsou běžně používané při výrobě beatů. Zkoušel jsem se podívat na oficiální stránky, ale moc jsem se tam nedozvěděl. Rád bych věděl, jestli existují nějaké specifické pluginy, které mohu do Audacity nahrát a jaký je vlastně proces jejich instalace. Je nutné mít nějaké speciální nastavení nebo verzi Audacity? A co kompatibilita? Mám obavy, že některé z těch pokročilejších nástrojů nemusí s Audacity fungovat tak, jak bych si přál. Také by mě zajímalo, jestli je možnost vytvářet beaty přímo v Audacity díky těmto VST pluginům nebo jestli je lepší použít jiný software pro produkci. Mám rád experimentování a chtěl bych využít všechny možnosti, které mám k dispozici, ale zároveň nechci investovat čas do něčeho, co nebude fungovat. Jestli máte někdo zkušenosti s tímto tématem nebo víte o nějakých užitečných zdrojích či tutoriálech, budu vděčný za jakoukoli radu. Děkuji!