Proč mi Audacity nefunguje efekt na odstranění šumu?
Nedávno jsem se rozhodl, že chci upravit pár nahrávek, které mám v Audacity, a narazil jsem na problém s efektem odstranění šumu. Jakmile se pokusím použít tento efekt, nic se vlastně nestane. Zkoušel jsem to víckrát a stále to nefunguje. Nejdřív jsem si myslel, že by to mohlo být nějakou chybou v programu nebo snad špatnou verzí, ale pak jsem zjistil, že mám nejnovější verzi Audacity. Takže problém bude asi někde jinde. Zkoušel jsem i různé nahrávky, ale efekt na odstranění šumu se neděje. Ovládám to tak nějak základně, takže možná dělám něco špatně, ale opravdu nevím co. Možná je potřeba nějaké speciální nastavení před tím, než začnu používat odstranění šumu? Dělal jsem všechno podle návodu, ale stejně to nefunguje. Mělo by se před tím udělat nějaké výběry nebo něco podobného? Když už jsem v tom Audacity takhle uvízl, bylo by fajn vyřešit tenhle problém co nejdřív. Pokud máte někdo tipy nebo zkušenosti s tímto efektem a víte, co bych mohl dělat jinak nebo co jsem třeba opomněl - budu vděčný za každou radu. Snad mi někdo pomůže dostat se z téhle patové situace.