Kde najít zdarma hudbu pro videa?
Ahoj, chtěl bych se zeptat, kde se dá najít nějaká kvalitní hudba zdarma pro použití ve videích. Dělám různé projekty a videa a potřeboval bych něco, co by se hodilo k atmosféře, kterou chci zachytit. Vím, že existují různé weby a zdroje, ale nevyznám se v tom moc dobře. Hlavně mi jde o to, aby to bylo opravdu zdarma a abych nemusel řešit nějaké licenční poplatky nebo autorská práva. Narazil jsem na pár stránek, ale většinou tam je buď hudba s podmínkami, které se mi nelíbí, nebo je to prostě na nic. Zajímalo by mě, jestli máte tipy na nějaké specifické weby, kde bych mohl najít něco použitelného. Rád bych objevil i méně známé zdroje, protože většina lidí asi ví o těch nejznámějších jako je YouTube Audio Library nebo Free Music Archive. Také by mě zajímalo, jaké žánry byste doporučili pro různé typy videí. Mám v plánu dělat hlavně vlogy a krátké dokumenty a chci, aby hudba ladila s celkovým vyzněním. Jaké jsou vaše zkušenosti s používáním takové hudby? Měli jste nějaké problémy s autorskými právy nebo tak? Děkuju za jakékoli rady a tipy!