Co potřebuji k přidání titulků k mému audiosouboru v Audacity?
Zdravím, mám takový dotaz ohledně přidávání titulků k mému audiosouboru, který jsem zpracoval v Audacity. Vím, že je to skvělý program na úpravu zvuku a dokáže toho spoustu, ale teď bych chtěl udělat něco jiného. Mám na mysli, jakým způsobem můžu do svého audia přidat titulky, aby posluchači mohli vidět text při poslechu. Nechtěl bych vyloženě vytvářet video, jenom prostě mít možnost, že by se text zobrazuje třeba ve formátu s titulky, které by se synchronizovaly s tím, co je v audiosouboru. Zajímalo by mě, jestli je to vůbec možné udělat přímo v Audacity nebo jestli musím použít nějaký jiný software pro přidání titulků. A co všechno k tomu potřebuji? Musím mít nějaký speciální plugin nebo rozšíření? Jaké formáty titulků jsou podporovány? Taky bych rád věděl, jestli je nějaký jednoduchý návod, jak na to jít krok za krokem. Hledal jsem různé tutoriály, ale většinou se zaměřují na úpravy zvuku a ne na titulky. Takže pokud máte někdo zkušenosti s přidáváním titulků v Audacity nebo víte o nějakých užitečných zdrojích, budu moc vděčný za jakoukoliv radu či tip. Děkuju!