Co si myslíte o Logic Pro X pro profesionální produkci?
Zajímalo by mě, co si vlastně všichni myslíte o Logic Pro X jakožto nástroji pro profesionální hudební produkci. Mám pocit, že v posledních letech se kolem tohoto software hodně mluví a je to taková hot téma ve světě zvukařů a producentů. Je tu spousta uživatelů, kteří chválí jeho intuitivní rozhraní a široké možnosti, ale také slyším obavy ohledně ceny a toho, jestli se vyplatí přejít z jiných DAW jako Ableton nebo Cubase. Myslíš si, že Logic Pro X opravdu nabízí něco navíc, co by mohlo přesvědčit někoho, kdo už má vybudovaný pracovní postup v jiné platformě? Jak je to s pluginy a nástroji, které jsou součástí balení? Dají se dobře použít pro různé žánry nebo je to spíš zaměřené na určité styly? A co výkon – zvládá Logic Pro X dobře pracovat i na méně výkonných strojích, nebo je to fakt potřeba mít pořádný hardware? Zajímá mě také, jaké máte zkušenosti s prací v něm, pokud jste dříve byli zvyklí na jiný software. Je přechod hladký, nebo je tam nějaký zásadní skok, na který se člověk musí připravit? Bude fajn slyšet názory od těch, kteří už s tímto programem mají nějaké ty zkušenosti. Jaké jsou vaše celkové dojmy a doporučili byste ho někomu, kdo se chce posunout na profesionální úroveň ve zvukové produkci?