Jaké jsou hlavní výhody Audacity oproti Logic Pro X?
Zajímalo by mě, co dělá Audacity tak atraktivní volbou ve srovnání s Logic Pro X. Vím, že Logic je profesionální software s mnoha pokročilými funkcemi, ale slyšel jsem, že Audacity má také své silné stránky. Mám na mysli hlavně to, co se týče dostupnosti, uživatelské přívětivosti a samozřejmě ceny. Je pravda, že Audacity je zdarma a snadno se instaluje, což může být velká výhoda pro začátečníky nebo ty, kteří nechtějí investovat hned do drahého softwaru? Jaké konkrétní funkce nebo možnosti úprav nabízí Audacity, které by mohly být pro běžného uživatele lepší než to, co poskytuje Logic Pro X? Zajímá mě také, jaký je rozdíl v podpoře různých formátů souborů a efektů. A co se týče práce s více stopami - jak si vedou oba programy? Má Audacity nějaké funkce při mixování nebo mastering, které by mohly být užitečné? Mám dojem, že každé z těchto DAW má své místo v různých pracovních postupech, ale rád bych si udělal jasnější představu o tom, proč by si někdo měl vybrat Audacity místo Logic Pro X. Jaké zkušenosti máte vy? Co vás vedlo k tomu zvolit jeden z těchto programů a jaké výhody jste našli? Děkuji za všechny vaše názory!