Proč mi po nahrávání chybí část zvuku a jak to napravit?
Mám takový problém, a snad mi tu někdo poradíte, protože už jsem z toho fakt zoufalý. Používám Audacity na nahrávání různých zvuků, ať už pro podcasty nebo hudbu, ale poslední dobou se mi stává, že po dokončení nahrávání zjistím, že mi tam chybí část zvuku. Je to fakt frustrující, protože když si pak přehraju tu nahrávku, tak najednou jako by mi tam něco zmizelo. Nejdřív jsem si myslel, že je to jen nějaká chyba při exportu, ale i když to uložím ve formátu WAV nebo MP3, tak tam ta část prostě není. Zkoušel jsem i různé nastavení a obnovil jsem Audacity do původního nastavení, ale nic nepomohlo. Dělám něco špatně? Může to mít něco společného s mým mikrofonem nebo s tím, jak mám nastavené vstupy? Taky jsem si všiml, že někdy se mi nahrávka přeruší a začne znovu, jako by se program zasekl nebo co. Mám pocit, že moje počítačové parametry nejsou úplně špatné – mám dost RAM a rychlý procesor, ale možná je problém jinde. Netušíte někdo, co by mohlo být příčinou toho zmizelého zvuku? A jak bych to mohl nějak efektivně vyřešit? Už mě nebaví stále zkoušet znovu a znovu nahrávat to samé a pak zjistit, že zase něco chybí. Děkuju moc za jakoukoli radu!