Jak správně synchronizovat zvuk a video v Audacity?
Mám trochu problém, se kterým si už nějakou dobu nevím rady. Pracuji na projektu, kde potřebuji zkombinovat zvuk s videem a používám k tomu Audacity. Jenže, jak jsem se dozvěděl, synchronizace zvuku a videa může být docela komplikovaná. Zkoušel jsem různé metody, ale výsledek nikdy není ideální. Mohl by mi někdo poradit, jak bych měl postupovat při synchronizaci zvuku a videa v Audacity? Slyšel jsem, že je důležité mít správné nastavení stop a možná i nějaké tipy na úpravu časové osy, ale moc nevím, co všechno to obnáší. Je lepší nahrávat zvuk rovnou v Audacity a pak ho importovat do video editoru, nebo je lepší nejdříve zpracovat zvuk a pak ho znovu importovat do Audacity? Jak vlastně funguje ta funkce pro posun nebo oddálení stop? A co když se mi zdá, že zvuk jde před obrazem, co bych měl udělat? Jestli máte nějaké konkrétní rady nebo postupy, které by mi mohly pomoci dostat se k lepším výsledkům, byl bych moc vděčný. Mám pocit, že mi unikají nějaké základní věci ohledně synchronizace v Audacity a rád bych to konečně vyřešil.