Co dělat, když se zvuk v Audacity zpožďuje za videem?
Mám problém, který mi dost komplikuje práci s Audacity. Když se snažím synchronizovat zvuk s videem, tak mi přijde, že zvuk je pořád o pár sekund pozadu. Zkoušel jsem už různé věci, ale nic nepomáhá. Nejdřív jsem si myslel, že to může být nějaký problém s mojí zvukovou kartou nebo ovladači, ale po aktualizaci se to vůbec nezlepšilo. Také jsem se pokoušel upravit nastavení projektu v Audacity a měnil jsem i bitrate, ale zdá se, že to nic neřeší. Je možné, že by to mohlo být způsobeno nastavením videa? Mám video v několika různých formátech a zkoušel jsem je převést do MP4 nebo AVI, ale ani to nepomohlo. Vždycky když dám přehrát video a zvuk, tak je tam ten hrozný rozdíl a já nevím, co s tím. Je tu někdo, kdo by měl tipy, jak to řešit? Případně jestli to chce nějaké specifické nastavení v Audacity? Mě by zajímalo i to, jestli třeba neexistuje nějaká funkce pro opravování synchronizace zvuku s videem přímo v programu. Uff, je to frustrující! Rád bych slyšel vaše zkušenosti nebo rady k tomu, jak se dá ten problém vyřešit.