Jak mohu opravit synchronizaci videa a zvuku v Audacity?
Nedávno jsem se pustil do editace zvuku pro moje video projekty a narazil jsem na problém, který mě opravdu trápí. Když nahrávám zvuk a video zároveň, někdy se mi stává, že zvuk není v souladu s obrazem. Prostě to nesedí, ať se snažím jakkoli. Zkoušel jsem různé metody, jak to opravit, ale stále jsem nenašel řešení. Chtěl bych vědět, jestli někdo z vás má zkušenosti s tímto problémem v Audacity. Jak mohu efektivně synchronizovat zvuk a video? Existují nějaké specifické funkce v Audacity, které bych měl použít? Zjistil jsem, že při importu videa do Audacity se zvuk občas zpožďuje, což mě nutí si pohrávat s časováním. Mám také pocit, že je důležité nastavit správnou vzorkovací frekvenci již při nahrávání. Je možné nějakým způsobem upravit zpoždění zvuku po nahrání, nebo bych měl raději vše udělat znovu? Jaké tipy byste doporučili pro úpravu a vyrovnání těchto dvou stop? Opravdu bych ocenil jakoukoli radu, protože nechci strávit hodiny editováním a pak zjistit, že vše musí být uděláno znova kvůli špatné synchronizaci.