Jaké jsou nejlepší stránky na zvukové knihovny zdarma?
Zdravím všechny, co se zajímají o zvuk a audio! Mám otázku ohledně zvukových knihoven, protože jsem začal pracovat na svých projektech a hledám nějaké skvělé zdroje, kde bych mohl najít zvuky a efekty zdarma. Nechci utrácet zbytečné peníze za placené knihovny, takže by mě zajímalo, kde se dají najít opravdu kvalitní zvukové soubory, které by šly použít v Audacity nebo jiných audio programech.
Jsem si vědom, že existují různé weby, které nabízejí zdarma zvukové efekty a hudbu, ale rád bych měl nějaké konkrétní tipy od lidí, kteří už to vyzkoušeli. Jaké stránky byste doporučili? Mohli byste třeba napsat o vašich oblíbených zdrojích? Zajímají mě jak efekty jako například zvuky přírody nebo ruchy z města, tak i instrumentální hudba pro pozadí.
Myslím, že by bylo super mít seznam několika spolehlivých stránek, kde není potřeba se registrovat nebo se bát nějakých skrytých poplatků. Když už mluvíme o legálnosti, tak bych také chtěl mít jistotu, že když si stáhnu nějaký zvuk, budu ho moct použít bez obav. Takže pokud máte zkušenosti s tímto tématem nebo znáte místa, kde je možné najít audio soubory bez licenčních problémů, prosím podělte se! Děkuju moc za vaše rady!