Kde najít originální zvuky pro podcasty?
Zdravím všechny, rád bych se zeptal, jestli někdo z vás nezná nějaký dobrý web, kde bych mohl najít originální zvuky pro svoje podcasty. Přemýšlím o tom, jak ozvláštnit své epizody a přidat do nich nějaké zajímavé efekty nebo podkreslení, ale zatím jsem nenašel nic, co by mě opravdu zaujalo. Hlavně bych chtěl něco, co je volně dostupné nebo za rozumnou cenu, protože nechci utrácet příliš mnoho peněz na licencování. Zkoušel jsem už pár stránek, ale většinou byly buď příliš jednoduché, nebo naopak moc drahé. Zajímalo by mě, jestli máte nějaké tipy na weby, které nabízejí kvalitní a originální zvuky – třeba i takové, co se hodí do různých žánrů podcastů jako jsou dramatické prvky, humorné vsuvky nebo ambientní zvuky. Chtěl bych, aby to bylo něco, co opravdu dodá mému obsahu hodnotu a posluchači si to užijí. Také by mě zajímalo, jestli máte zkušenosti s použitím těchto zvuků v mixu - jak je kombinujete s mluveným slovem a hudbou? Díky moc za jakékoli doporučení alebo rady! Věřím, že mi pomůžete najít něco skvělého.