Jak efektivně stahovat a organizovat zvukové efekty pro Audacity?
Přemýšlím, jestli existuje lepší způsob, jak stahovat a organizovat zvukové efekty pro Audacity. Mám na mysli něco, co by mi ušetřilo čas a pomohlo mi mít všechno hezky přehledně pohromadě. Zkoušel jsem pár webů, kde se dají stáhnout různé efekty, ale většinou je to takové chaotické a pak se v tom ztrácím. Například, když si stáhnu efekt a pak ho chci použít v projektu, trvá mi věčnost, než ho najdu v počítači. Nevíte o nějakém softwaru nebo aplikaci, která by pomohla tyto efekty lépe organizovat? Možná nějaké tipy na pojmenovávání souborů nebo jak je strukturovat do složek? A co třeba nějaké weby nebo databáze zvukových efektů, které jsou spolehlivé a snadno použitelné? Také mě zajímá, jestli je lepší mít všechny efekty na jednom místě nebo je rozdělit podle kategorií jako například "příroda", "hudba", "technické zvuky" atd.? Taky by mě zajímalo, jestli má někdo zkušenost s tím, jaké formáty zvuku jsou pro Audacity nejlepší, protože občas narazím na problémy s kompatibilitou. Jaké jsou vaše osvědčené metody pro rychlé stahování a organizaci těchto zvukových efektů? Rád bych slyšel vaše rady nebo tipy. Děkuji!