Jak nastavit Audacity na rozpoznávání hlasu?
Nedávno jsem se rozhodl, že bych chtěl začít experimentovat s rozpoznáváním hlasu, a narazil jsem na Audacity jako na nástroj, který by mi mohl pomoci. Ale mám pocit, že se v tom trochu ztrácím. Jak to vlastně funguje? Můžete mi prosím poradit, jak správně nastavit Audacity, aby rozpoznával můj hlas? Myslím tím nejenom nahrávání zvuku, ale i to, jak pracovat s nějakými pluginy nebo nastaveními, které by mohly zlepšit přesnost rozpoznávání. Slyšel jsem něco o různých kodecích a formátech souborů, ale nejsem si úplně jistý, co všechno je potřeba mít v pořádku, aby vše fungovalo tak, jak má. A co třeba mikrofon? Je lepší mít nějaký speciální typ mikrofonu pro tyto účely, nebo stačí normální headset? Také bych rád věděl, jestli jsou nějaké tipy na úpravu nahrávek po rozpoznání hlasu. Jaké efekty nebo úpravy bych měl použít, abych zlepšil kvalitu výsledného zvuku? Omlouvám se za tolik otázek najednou, ale opravdu bych ocenil jakoukoli radu nebo zkušenost s nastavením Audacity pro rozpoznávání hlasu. Děkuji moc!