Audacity.cz/Fórum/Kde najdu seznam hlasových příkazů pro Audacity?

Kde najdu seznam hlasových příkazů pro Audacity?

Zdravím všechny, potřeboval bych pomoc ohledně Audacity, které používám na úpravu zvuku a nahrávání. Vím, že existují různé funkce a možnosti, jak ovládat program, ale vyloženě mě zajímají hlasové příkazy. Hledal jsem to na internetu, ale nikde jsem nenašel žádný ucelený seznam nebo přehled hlasových příkazů, které bych mohl v Audacity použít. Můžete mi prosím poradit, kde bych takový seznam mohl najít? Třeba na oficiálních stránkách nebo ve fórech zaměřených na tuto aplikaci? Mám pocit, že by mi to dost ulehčilo práci při editaci zvuku, protože občas je to dost složitý proces a každý příkaz navíc by mi určitě pomohl zrychlit práci. Kdyby někdo měl tipy na tutoriály nebo zdroje informací týkající se hlasového ovládání v Audacity, byl bych moc vděčný. Díky moc za jakoukoli radu!

126 slov
1.3 minut čtení
27. 11. 2024
Richard Kolář
Richard Kolář

Hlasový příkazy pro Audacity nejsou moc rozšířený téma, takže je to těžší najít. Zkus se podívat na oficiální web Audacity, tam by mohly být info nebo v dokumentaci. Taky doporučuju navštívit nějaký fóra nebo Reddit, tam se občas lidi o takových věcech baví. Můžeš zkusit například podsekci Audacity na nějakým velkým fóru, třeba v sekci pro audio editaci. Pokud chceš rychlejší práci, tak možná koukni i na pluginy nebo rozšíření, co podporujou hlasový ovládání. Nápověda uvnitř programu taky může mít něco užitečnýho. Určitě je dobrý sledovat nějaký tutoriály na YouTube, tam najdeš spoustu tipů a triků jak s Audacity pracovat efektivněji.

101 slov
1 minut čtení
24. 3. 2024
Markéta Hradilová
Markéta Hradilová

No, co se týče Audacity a hlasových příkazů, tak žádný oficiální seznam moc neexistuje. Ale zkus se podívat na jejich webovky nebo na Wiki Audacity. Tam bys mohl najít nějaký základ. Taky doporučuji procházet fóra jako je Reddit nebo dokonce YouTube. Někdy tam lidi sdílejí svoje zkušenosti a tipy. Hlavně se koukni na nastavení programu. Audacity podporuje některé pluginy na hlasové ovládání, ale moc se o tom nemluví. Kdybys našel něco konkrétního, dej vědět, taky by mě to zajímalo!

79 slov
0.8 minut čtení
2. 2. 2024
Viktor Liška
Viktor Liška