Proč mi nejde přehrát MIDI v Audacity?
Narazil jsem na problém, který mě opravdu štve. Připravil jsem si několik MIDI souborů, které chci použít ve svých projektech, ale když se je pokusím přehrát v Audacity, vůbec to nefunguje. Zkoušel jsem různé formáty a dokonce i konvertovat soubory do jiných typů, ale výsledek je pořád stejný. Audacity mi jakoby ty MIDI soubory ignoruje. Nechápu, proč se to děje. Předpokládal jsem, že by to mělo být snadné a že Audacity by mělo podporovat přehrávání MIDI, ale evidentně něco dělám špatně. Zkoušel jsem i různé nastavení v programu, ale nijak to nepomohlo. Možná mám špatnou verzi Audacity? Nebo potřebuju nějaké pluginy, které jsem si nevědomě neinstaloval? A co třeba nějaké ovladače pro zvukovou kartu? Také bych rád věděl, jestli je nějaká jiná cesta, jak pracovat s MIDI soubory v Audacity, nebo jestli bych měl zkusit jiný software speciálně určený na MIDI zpracování. Každopádně, pokud máte někdo zkušenosti s tímto problémem a víte, jak to vyřešit, budu vděčný za jakoukoli radu či tip! Děkuji všem předem za pomoc!