Jak správně nastavit vstup a výstup v Audacity?
Nedaří se mi to. Mám nainstalovaný Audacity, ale když ho zapnu, všechno je tak nějak divné. Nechápu úplně, jak správně nastavit vstupní a výstupní zařízení. Zkoušel jsem to různě, ale pořád mi to nefunguje tak, jak bych chtěl. Vždycky, když natáčím něco ze svého mikrofonu, zvuk je buď příliš tichý, nebo úplně zkreslený. A ještě k tomu, když chci přehrát nahrávku, tak to buď hraje z nějakých reproduktorů, které nechci, nebo vůbec nic. Učím se teď zvukařině a potřeboval bych radu, jak nastavit vstup, abych měl kvalitní zvuk a abych slyšel nahrávky na správném zařízení. Mám Windows a nevím si rady s těmi nastaveními v Audacity. Kde se vůbec nastavují ta vstupní a výstupní zařízení? Jak poznám, které zařízení je to správné? A co když chci přepínat mezi různými mikrofony nebo sluchátky? Je tam nějaký jednoduchý způsob, jak to všechno rychle přehodit? Někdy se mi také stane, že se Audacity úplně zblázní a zvuk začne skákat nebo se zasekne. Může být problém s mým počítačem nebo s tím nastavením? Předem díky za všechny rady a tipy!