Co dělat, když je v mém audiu moc rušivých zvuků?
Ahoj všichni, potřebuju poradit ohledně nahrávání audia. Mám na mysli, že jsem si nedávno pořídil nový mikrofon a chtěl jsem konečně vytvořit nějaké vlastní podcasty nebo třeba nahrát hudbu, ale když jsem si pak poslechl to, co jsem natočil, byl jsem dost zklamaný. V pozadí se totiž objevilo strašně moc rušivých zvuků. Myslím tím všechno možné od šumění klimatizace, přes zvuky z ulice, až po občasné vrčení mého počítače. Zkoušel jsem to nahrávat v různé dny a časy, ale zdá se mi, že to prostě nejde. Nevíte někdo, co bych mohl udělat? Existují nějaké techniky nebo možná tipy na vybavení, které by mi mohly pomoci zbavit se těchto nechtěných zvuků? Četl jsem něco o různých filtrech a softwaru pro úpravu zvuku jako je Audacity, ale mám pocit, že nevím, jak s nimi správně pracovat. Taky jsem slyšel něco o akustických panelech nebo dokonce o tom, že bych měl nahrávat někde jinde. Co byste doporučili? Jaké jsou vaše zkušenosti s tímto problémem? Každý tip by byl super, protože chci, aby moje audio znělo co nejlépe a tyhle rušivé zvuky mě fakt ničí. Děkuju moc za vaše rady!