Kdy je nejlepší používat skripty na hromadný export projektů v Audacity?
Zajímalo by mě, kdy je vlastně nejlepší použít ty skripty na hromadný export projektů v Audacity? Mám několik projektů, které bych chtěl zpracovat a vyexportovat najednou, ale nejsem si úplně jistý, jestli je to správný způsob. Je to efektivní nebo se pak více komplikuje práce? Vím, že Audacity má spoustu možností a skripty mohou ušetřit spoustu času, ale kdy je ten pravý okamžik pro jejich použití? Je lepší to dělat na začátku, když mám projekty ještě v hrubé podobě, nebo až když je všechno hotové a já jen chci udělat finální export? A co třeba formáty? Které bych měl zvolit pro hromadný export, aby to dávalo smysl? Ať už pracuji na nějakých podcastových epizodách nebo hudebních skladbách, mám z toho pocit, že se v tom ztrácím. Také by mě zajímalo, jestli existují nějaké tipy nebo triky, jak si ulehčit práci s těmi skripty, případně co dělat, když něco nefunguje. Hlavně bych chtěl vědět, jak to máte vy ostatní – používáte tyhle skripty pravidelně? Jaké máte zkušenosti a doporučení ohledně optimálního využití hromadného exportu v Audacity?