Kde najít plug-iny na čištění zvuku pro Audacity?
Přemýšlím, kde by se daly stáhnout nějaké dobré plug-iny na čištění zvuku pro Audacity. Nedávno jsem začal experimentovat s nahráváním a občas se mi do záznamu dostanou různé šumy a nežádoucí zvuky, které bych chtěl odstranit. Slyšel jsem, že existují speciální plug-iny, které dokážou nahrávky vyčistit a zlepšit kvalitu zvuku. Prozkoumal jsem nějaké stránky, ale zatím jsem nenarazil na nic, co by mi sedlo. Zajímalo by mě, jestli máte někdo tipy na konkrétní plug-iny, které se dají stáhnout a jak to vlastně funguje. Je potřeba mít nějaké speciální nastavení v Audacity, nebo je to všechno jednoduché jako kliknutí na „stáhnout“? Mělo by to být zdarma, protože jsem zatím nechtěl investovat do placených verzí. Dík za jakékoliv rady a tipy! Třeba i odkaz na nějakou stránku, kde bych mohl najít kvalitní zdroje. Hlavně bych chtěl vědět, jestli je to uživatelsky přívětivé, protože nejsem moc technicky zdatný a nechci se zaseknout u složitých instalací, které by mi přidaly další starosti. Jaký máte zkušenosti s těmito plug-iny? Pomohly vám vyčistit zvuk a udělat ho profesionálnější? Každý tip je vítaný!