Audacity.cz/Fórum/Kde stáhnout zdarma program na převod MP3 do WAV?

Kde stáhnout zdarma program na převod MP3 do WAV?

Hledám nějaký dobrý a hlavně zdarma program, který by mi pomohl převést moje MP3 soubory na WAV. Mám pár starších skladeb, které bych chtěl mít v lepší kvalitě a WAV mi přijde jako ideální formát pro to. Narazil jsem na několik možností, ale většina z nich je buď placená nebo má nějaké omezení, což mě docela štve. Chtěl bych něco jednoduchého, co zvládnu rychle nainstalovat a hned začít používat. Je tu někdo, kdo by mi mohl doporučit nějaký spolehlivý software? Ideálně by měl být kompatibilní s Windows, protože na tom teď pracuju. Taky by bylo fajn, kdyby to podporovalo hromadné převody, protože mám víc skladeb, které bych rád převedl najednou. Díky moc za jakoukoliv radu!

115 slov
1.2 minut čtení
27. 7. 2024
František Bárta
František Bárta

Můžeš zkusit program Audacity, to je zdarma a má spoustu funkcí. Můžeš s ním převádět MP3 na WAV docela snadno, podporuje i hromadný převod. Stačí si stáhnout instalátor z jejich oficiálních stránek, nainstalovat a pak už jenom importovat svoje MP3 soubory a exportovat je jako WAV. Je to celkem intuitivní, takže bys to měl zvládnout bez problémů. Funguje to na Windows, takže ideální pro tebe. Zkus se podívat, určitě ti to pomůže.

72 slov
0.7 minut čtení
13. 11. 2024
Radek Jonáš
Radek Jonáš

Zkus třeba Audacity, to je super program a je zadarmo. Můžeš s ním snadno převádět MP3 do WAV a je to celkem intuitivní. Navíc umí hromadné převody, což se ti bude hodit. Stáhneš ho z jejich oficiálních stránek, je to bezpečný. Jen se připrav, že je to víc než jen konvertor, má spoustu dalších funkcí, takže se v tom můžeš chvilku motat, ale určitě to zvládneš. Je to na Windows bez problémů.

72 slov
0.7 minut čtení
29. 9. 2024
Magdaléna Bílková
Magdaléna Bílková