Kde sehnat nejlepší analogové nahrávky online?
Zajímalo by mě, kde bych mohl najít ty nejlepší analogové nahrávky na internetu. Už dlouho jsem fanoušek kvalitního zvuku a analogových technik, ale mám problém najít spolehlivé zdroje, kde by se dalo něco koupit nebo stáhnout. Je to takové hledání pokladu, protože spousta webů nabízí pouze digitální verze a já bych rád objevil něco, co má tu pravou hřejivost a charakter, co analogové nahrávky přinášejí. Zkoušel jsem různé stránky, ale často narazím na to, že tam mají spíš pop music nebo novinky, které pro mě nemají ten správný vibe. Chtěl bych tedy vědět, jestli máte nějaké tipy na weby, kde se dají najít staré desky nebo raritní kousky. Nejde mi jen o vinylové desky, ale také vůbec o jakékoli formy analogových záznamů. Jsem ochotný se ponořit do archívů a objevovat zapomenuté poklady. A pokud máte nějaké doporučení na konkrétní umělce nebo alba, které stojí za pozornost, budu moc vděčný za jakékoli rady. Hlavně bych se rád vyhnul podvodným stránkám nebo místům s nízkou kvalitou zvuku. Takže kde proboha hledat? Jaké jsou vaše oblíbené zdroje? Děkuju moc!