Jak nejlépe třídit a organizovat audio stopy?
V poslední době se mi nashromáždilo spousta audio stop, ať už jde o vlastní nahrávky, hudbu pro projekty nebo zvukové efekty. Přemýšlím nad tím, jak to všechno efektivně kategorizovat a třídit, protože už teď se v tom začínám ztrácet. Mám na mysli nějaké osvědčené metody nebo nástroje, které by mi pomohly udělat pořádek v té změti souborů. Je lepší používat nějaký software, který umí automaticky třídit stopy podle určitých kritérií, nebo je lepší si všechno ručně organizovat? Jaké formáty jsou pro to nejlepší, abych je mohl snadno vyhledávat? Je dobré používat tagy nebo metadata k popisu jednotlivých stop, nebo je lepší stopy pojmenovávat podle nějakého systému? Co třeba využití složek a podkategorií – má to smysl, nebo se tím jen komplikuje přístup k materiálům? Zajímalo by mě také, jestli existují nějaké tipy na efektivní workflow při organizaci audio souborů. Kdo z vás má s tímto zkušenosti a jaké metody byste doporučili pro ty, kteří chtějí mít ve svých audio stopách jasno? Díky za jakoukoli pomoc!