Jak efektivně organizovat záznamy pomocí markerů v Audacity?
Zdravím všechny zvukové nadšence! Mám dotaz ohledně organizace záznamů v Audacity, protože jsem si všimnul, že když pracuji s různými projekty, tak se mi občas ztrácí přehled v tom, co jsem nahrál a jak to mám uspořádané. Používám markery, ale nejsem si úplně jistý, jak je co nejlépe využít pro efektivní organizaci. Chtěl bych se zeptat, jaké máte tipy na to, jak nastavit markery tak, aby mi usnadnily práci? Jak je třeba pojmenovávat nebo jak je umisťovat, abych se mohl rychle orientovat v delších nahrávkách? Mám pocit, že bych mohl využít markery nejen k označení důležitých částí, ale třeba i k tomu, abych si udělal takový malý index toho, co se v nahrávce nachází. Taky mě zajímá, jestli někdo používáte nějaké speciální techniky nebo triky, které vám pomáhají lépe s organizací zvukových souborů a projektů? Jak se dá efektivně pracovat s více stopami a udržet si přehled o všech těch poznámkách a značkách? Kdybych měl třeba nahrát rozhovor nebo podcast a chtěl bych mít jasnou strukturu s různými segmenty, co byste doporučili? Předem díky za vaše rady a zkušenosti!