Můžu s novým FL Studio exportovat audio ve vyšší kvalitě?
Zdravím všechny, mám takový dotaz ohledně nového FL Studio, které jsem nedávno začal používat. Dlouho jsem se rozhodoval, jestli do toho jít, a teď, když už mám program nainstalovaný a zkouším si v něm hrát, narazil jsem na jednu věc, která mě zajímá. Vím, že kvalita zvukového exportu je zásadní pro všechny, kdo se chtějí věnovat produkci hudby nebo zpracování audia. Takže moje otázka je: je možné s tímto novým FL Studio exportovat audio ve vyšší kvalitě než dříve? Uvědomuji si, že kvalita může záviset na mnoha faktorech jako je nastavení vzorkovací frekvence nebo bitová hloubka, ale chtěl bych se zeptat, jestli je tu nějaká konkrétní funkce nebo možnost, kterou mohu nastavit přímo při exportu? Mám obavy, že pokud nebudu mít správná nastavení, tak mi to audio vyjde v nějakém nízkém rozlišení a to bych opravdu nerad. Hlavně když chci experimentovat s různými styly a možná i vydat něco profesionálnějšího. Jaké zkušenosti máte vy ostatní s exportem z FL Studio? Je tam něco, co bych měl vědět předtím, než se pokusím udělat finální mix? Díky za jakékoli tipy!