Proč mi nejde otevřít VST plugin v Audacity?
Už nějakou dobu se pokouším rozjet svoje audio projekty v Audacity a narazil jsem na problém, který mě opravdu trápí. Zkouším použít VST pluginy, ale prostě se mi nedaří je otevřít. Mám nainstalovaný Audacity na Windows, a VST pluginy se zdají být správně nahrané v příslušné složce, ale když otevřu Audacity, tak tam nic nevidím. Zkoušel jsem i restartovat program, a dokonce i počítač, ale bez úspěchu. Mám pocit, že dělám něco špatně, ale nevím co. Zkontroloval jsem nastavení a pluginy jsou povolené, tak nevím, proč se nezobrazují. Nevím ani, jestli je problém v samotném Audacity nebo v těch pluginách. Mám podezření, že by to mohlo být tím, že některé pluginy jsou 64-bitové a já mám Audacity nainstalované ve 32-bitové verzi. Je možné, že to dělá problém? Vždycky jsem slyšel, že VST pluginy by měly fungovat bez problémů, ale já mám hroznou smůlu. Kdo z vás narazil na podobný problém? Jak jste to řešili? Existuje nějaký trik nebo něco speciálního, co bych měl udělat, abych ty pluginy konečně viděl a mohl je používat? Prosím o rady, protože už mě to začíná dost frustrovat.