Jak mi může AI pomoci s úpravou zvuku v Audacity?
Zajímá mě, jestli existují nějaké nástroje nebo pluginy, které využívají umělou inteligenci a mohou mi usnadnit práci se zvukem v Audacity. V poslední době jsem slyšel, že AI dokáže udělat spoustu skvělých věcí, jako je odstranění šumu, zlepšení kvality nahrávek nebo dokonce automatická úprava hlasu. Mám pár nahrávek, které bych chtěl vylepšit, ale nejsem si jistý, jak začít. V Audacity dělám různé úpravy už nějakou dobu, ale nemám moc zkušeností s pokročilými technikami. Bylo by skvělé, kdybych mohl použít nějaké AI funkce, které by mi pomohly dosáhnout lepších výsledků bez toho, abych musel trávit hodiny nad každým detailem. Jaké konkrétní aplikace nebo pluginy byste doporučili? A fungují skutečně dobře s Audacity? Mám strach, že bych mohl narazit na nějaké technické problémy nebo že by to mohlo být složité nastavení. Jaké jsou vaše zkušenosti? Mohli byste mi dát tipy nebo rady, jak efektivně využít AI při úpravě zvuku v této aplikaci? Chtěl bych se dozvědět víc o tom, jak zkombinovat možnosti Audacity s moderními technologiemi a co všechno je vlastně možné udělat. Díky moc za každý tip!