Proč mi pluginy v Audacity nefungují? Jak to opravit?
V poslední době se potýkám s velkým problémem, který mě dost frustruje. Když používám Audacity a snažím se přidat různé pluginy, jako jsou VST nebo LADSPA, tak se vůbec nenačtou. Zkoušel jsem je instalovat přesně podle návodů, které jsem našel na internetu, ale jakmile otevřu aplikaci, tak je tam prostě nic. Ani v nabídce efektů se mi nezobrazují. Předtím to fungovalo bez problémů, ale teď mám pocit, že dělám něco špatně. Možná mám špatnou verzi Audacity? Nebo je problém v tom, že nemám správné nastavení cesty k pluginům? A co se týče kompatibility – některé pluginy prostě nechtějí běžet na mém systému. Mám Windows a občas slyším, že člověk musí mít nějaké speciální předpoklady pro to, aby pluginy pracovaly. Zkoušel jsem i různé restartování a reinstalace, ale pořád nic. Je to známý problém? Četl jsem něco o tom, že některé pluginy můžou být zastaralé nebo nekompatibilní s novějšími verzemi Audacity. Je možné, že to je ten důvod? Kde bych měl hledat pomoc nebo řešení? Byl bych moc vděčný za každou radu, protože chci konečně začít pořádně pracovat na svých projektech a tyhle pluginy mi fakt chybí.